Bemutatkozás

A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda filozófiája, szakmai hitvallása a minőség, a hitelesség és a precízió.

Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeit a leggyorsabb, a legegyszerűbb és a leghatékonyabb módon teljesítsük prémium kvalitású szolgáltatás nyújtásával, a legnagyobb diszkréció mellett.

Meggyőződésünk, hogy az Ügyfeleinkkel történő partneri kapcsolat kiépítése és ápolása elengedhetetlen feltétele a sikernek, ezért mindig hosszú távra tervezünk, másrészt igyekszünk a jogi szolgáltatásainkat a lehető legszélesebb körben biztosítani.

Végzettségeink, képzettségeink, szakmai elhivatottságunk és a legkülönfélébb jogterületeken elsajátított szakmai tapasztalatunk teremtették meg annak képességét, hogy támaszt nyújthassunk a jogban.

Az ügyvédi hivatásunk gyakorlása során – a maximalizmus, a professzionalizmus, a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság elveinek szem előtt tartásával – célunk az, hogy proaktív hozzáállásunkkal, szakértelmünkkel Ügyfeleink jogi, gazdasági, pénzügyi érdekeinek előmozdításával, mindennemű igényeikhez igazodó stratégia megalkotásával az élet bármely területén sikerre vihető megoldásokat alkossunk.

A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda ügyvédjei naprakész, elmélyült és komplex jogi tudással, kiterjedt, széleskörű szakmai ismeretekkel, valamint rugalmas és dinamikus, mégis a hagyományos értékrendet képviselő gondolkodásmóddal rendelkeznek, ennek köszönhetően a jog igen tág spektrumát lefedve, mind magánszemélyeknek, mind gazdasági társaságoknak, vállalatoknak nyújtunk jogi szolgáltatást.

A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda fő profilja a polgári jog, így különösen az ingatlanjog, a társasági jog (cégjog), a családjog, a szerződések joga, ide sorolva a peres eljárásokat is, továbbá a nemperes eljárások joga úgy mint a felszámolási eljárás, az adósságrendezés, és a követeléskezelés, végül pedig külön kiemelve a büntetőjog.

Alapító tagjai dr. Szabó Zsolt Tibor, valamint dr. Szalai T. Péter ügyvédek.
A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda folyamatosan és tartósan együttműködik dr. Nagy Ádám Dávid LL.M. egyéni ügyvéddel.
Irodánk magyar, angol és olasz nyelven dolgozik.

IRODÁNK TAGJAI

Ismerje meg Irodánk ügyvédjeit!

Dr. Szabó Zsolt Tibor

ügyvéd, gazdasági büntetőjogi szakjogász

‭+36 30 894 5280‬

zsolt.szabo@szaboesszalai.hu

Dr. Szalai Péter

ügyvéd

+36 30 578 4488

peter.szalai@szaboesszalai.hu