Kapcsolat

A kapcsolatfelvétel, valamint a jogi ügyintézés első lépései

1.

1. Kapcsolatfelvétel

Az ügy tárgyának rövid ismertetése. Időpontegyeztetés konzultációhoz.

2.

2. Adatbekérés

A rendelkezésre álló érdemi iratok megküldése a konzultációra való felkészülés érdekében (iroda@szaboesszalai.hu).

3.

3. Konzultáció, aláírás

Egyeztetett időpontban személyes konzultáció, tanácsadás, közös stratégia kialakítása majd az eljárás megindításához szükséges iratok aláírása.

4.

4. Előterjesztés

Az elkészült beadvány előterjesztése az illetékes Hatóság, Bíróság, Szerv részére, ügyféli áttekintést követően.

Irodánk megközelítése

A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda a belváros szívében, a Jászai Mari tértől kétpercnyi sétára, az Olimpia parkkal szemben, jóformán a Parlament tőszomszédságában található.

Az Ügyvédi Iroda könnyen megközelíthető a 2, a 2M és a 2B, valamint a 4-es és a 6-os jelzésű villamosokkal, a 9-es busszal, továbbá az M2-es metróval (Kossuth Lajos tér megálló).

Az Ügyvédi Iroda vonzáskörzetében (Balassi Bálint utca, Markó utca, Stollár Béla utca, Balaton utca, Széchenyi rakpart) a parkolás is teljes mértékben megoldott.

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Büntetőeljárásokban 0-24 órás ügyeletben állunk rendelkezésre!

Büntetőeljárásokban – tekintettel arra, hogy az időfaktor egy kiemelten fontos tényező – éjszaka, illetve hétvégén is bármikor állunk Ügyfeleink rendelkezésére, vállaljuk az azonnali ügyvédi (védői) segítség biztosítását.

Hívjon azonnal, ha az ügy- vagy az eljárási cselekmény tárgya nem tűr halasztást, legyen szó kilátásba helyezett őrizetbe vételről, letartóztatás elrendeléséről, kutatásról, gyanúsítotti kihallgatásról, nagyobb tárgyi súlyú gazdasági, korrupciós, élet, testi épség, egészség elleni, közlekedési, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményről, illetve költségvetési csalásról.

Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda

Ha jogi segítségre van szüksége, keressen bennünket bizalommal!

A Szabó & Szalai Ügyvédi Iroda filozófiája, szakmai hitvallása a minőség, a hitelesség és a precízió.

Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeit a leggyorsabb, a legegyszerűbb és a leghatékonyabb módon teljesítsük prémium kvalitású szolgáltatás nyújtásával, a legnagyobb diszkréció mellett.